Vänner

Simon Svéd gick ut Beckmans Designhögskola 2011, är vår favoritdesigner och mannen bakom den fina LS-loggan.

Linda Andersson är smyckesdesigner och sociala medier-expert. Hon är även med och gör “Marknad med Local Strangers och Vänner.”

Lisanne Kask försörjer sig som som projektkoordinator inom event och jobbar med oss på “Marknad med Local Strangers och Vänner.”

Under Lunden är vårt favoritband som vi även jobbar med. Tänk dig en blandning av onda melodier med snälla stämmor och snälla melodier med onda texter. Allt i en tjock, psykedelisk, lila rök. Ungefär så låter dom. Lyssna på Spotify.

Senait Tesfai, vår gode vän och medbloggare som går under namnet “Senni Vet”. Expert på det senaste surret som drar runt på internet.

Rebecca Brage vänder digitala filer i en abstrakt sammansättning av djup house blandat med drömsk, emotionell techno. Organsiskt svängiga influenser smälter samman med fina melodier som får discot och hjärtat att klappa lite snabbare. En DJ vi gärna bokar.

BAM! Let’s Do This är Elin Eliasson som står bakom och är en person som Local Strangers brukar samarbeta med. Hon frilansar inom PR, event och musik.

Records Abroad är en blogg om okänd och up and coming-musik från hela världen. Local Strangers täcker Skandinavien och tipsar om våra favoriter.